Över 60 år i branschen. Sedan 1954.

Steg för steg

Badrumsrenovering av ditt badrum i Jönköping och Höglandet

Dags för badrumsrenovering? Anlita då hantverkare med rätt kompetens för våtrumsarbeten! Vi på Smålands Plattsättning är specialister på plattsättning, kakel och klinker, tätskikt och allt annat som krävs för ett hållbart resultat. Ett nytt och fräscht badrum ökar värdet på bostaden och är därför en mycket god investering för framtiden. Att renovera badrum är en av våra specialiteter som vi har lång erfarenhet av.

Vi är främst verksamma i Nässjö, Vetlanda, Eksjö, Sävsjö och Tranås och resten av Höglandet, men kan även erbjuda badrumsrenovering i Jönköping. När du väljer oss får du ett högkvalitativt hantverksarbete till ett konkurrenskraftigt pris. Varmt välkommen att kontakta oss och berätta om dina önskemål!

Totalentreprenad badrum med byte av avlopp.

Kunden ifråga anlitade oss för att utföra en totalentreprenad på badrumsrenovering. Badrummet på ca 5m2 hade haft problem med återkommande stopp i avloppet pga snäva avloppsböjar. För att lösa detta problem byttes de gamla gjutjärnsavloppet ut mot nya i plast. Duschvägg skulle monteras istället för badkar och nytt innertak med spotlights skulle monteras. Sammanfattat skulle vi: Demontera el- och vvsinstallationer, riva befintliga ytskikt, byta avlopp, montera nya gipsskivor, sänka tak samt utföra plattsättningsarbete.

Renovering av relaxavdelning och tvättstuga.

I denna artikel kan ni följa med steg för steg hur det går till att göra i ordning ett badrum/relax i ett källarutrymme. Enligt upphandlad offert var det överenskommet att kunden skulle ombesörja rivning av befintliga ytskikt. Smålands Plattsättning skulle utföra återuppbyggnad av ytskikt, golvisolering, alla vvs, el, snickeri och plattsättningsarbeten.