Över 60 år i branschen. Sedan 1954.

Din plattsättare i Jönköping och Höglandet

Är du i behov av professionella plattsättare för till exempel badrum, kök eller annat våtrum? Då är du varmt välkommen att ta kontakt med oss på Smålands Plattsättning – vi erbjuder tjänster inom plattsättning för såväl privatpersoner som företag, stora som små. Vi är främst verksamma i Nässjö, Vetlanda, Eksjö, Sävsjö och Tranås och resten av Höglandet, men kan även erbjuda plattsättning i Jönköping. Det finns inget uppdrag som är för litet eller för stort för oss. Med lång erfarenhet, bred kompetens och gedigen kunskap ser vi till att leva upp till våra kunders förväntningar och krav.

Plattsättning ställer höga krav på den som utför arbetet – rätt behörighet och god materialkännedom är a och o för ett bra och hållbart resultat! När man arbetar med våtutrymmen är det oerhört viktigt att varje platta hamnar rätt och att arbetet utförs enligt konstens alla regler. Vi som arbetar på Smålands Plattsättning strävar alltid efter hög kvalitet, ärlighet och perfekta resultat. Med stor omsorg om våra kunder erbjuder vi personlig service i kombination med ett professionellt utfört arbete. När du anlitar oss kan du känna dig trygg och säker på att arbetet utförs korrekt.

Vi älskar vi att skapa vackra miljöer med kakel och klinker! De båda materialen är slitstarka och stilrena och är därför de mest populära materialen för badrum, kök och andra våtutrymmen. Kakel och klinker har en lång livslängd som gör det ekonomiskt och höjer värdet på bostaden. Dessutom är de lättskötta och enkla att torka av. Urvalet av kakel- och klinkerplattor är brett och det är enkelt att hitta olika storlekar, former och färger till alla miljöer.

Vi vill vara ditt självklara val när du söker plattsättare i Jönköping och runt om i Höglandet där vi är mest verksamma. Varmt välkommen att kontakta oss och berätta om dina önskemål!