Över 60 år i branschen. Sedan 1954.

KAKEL

Hos oss på Smålands Plattsättning hittar du kakel av hög kvalitet till bra priser för såväl privatpersoner som för företag i Nässjö, Vetlanda, Eksjö, Sävsjö, Tranås och övriga orter i Höglandet. När du är ute efter ett snyggt, stilrent och hållbart material är det en god idé att satsa på kakel.

Det vackra naturmaterialet är både lättskött och otroligt slitstarkt, vilket gör det till det självklara valet för badrum, tvättstuga och andra våtutrymmen, samt hall- och köksgolv. Att välja kakel är därför en mycket god investering som höjer värdet på bostaden. När andra material har gjort sitt så har kaklet fortfarande bevarat sin elegans och hållbarhet.

Vi som arbetar på Smålands Plattsättning besitter den kunskap och kompetens som krävs för att kunna erbjuda våra kunder tjänster inom plattsättning med perfekt resultat. Du är alltid varmt välkommen till oss när du är i behov av material, tillbehör, inspiration och professionell plattsättning! Kontakta oss redan idag och berätta hur vi kan stå till tjänst för dig.

Vit Blank Fasad 10×20                            

     

359:-/m2     

Vit Blank 10×30

279:-/m2 

Vit Matt 10×30 

279:-/m2 

Vit Blank 15×15 

95:-/m2

Vit Matt 15×15                                          

   

125:-/m2

Gloss White 20×20

150:-/m2